GOP-1.3.1-11/A-2012-0011 Csaba-Metál Zrt. komplex technológiai innovációja

2012. május 16.

A békéscsabai Csaba-Metál Zrt. 500.000.000 Ft uniós támogatásban részesült a Vállaltok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 1.253.373.878 Ft összköltségvetésű beruházás tárgya a Csaba Metál Zrt. komplex technológiai innovációs kapacitásának kiépítése magas hozzáadott értéket nyújtó fejlesztőközpont és bővített termelőkapacitás létrehozásával. 2 új munkatárs felvételével a társaság 2012.04.10-én megkezdte a projektet.

A projekt közvetlen célja a termelőkapacitás növelésével és a K+F tevékenységgel új, magasabb hozzáadott értékű termékek gyártása, amely jelentős árbevétel növekedést generál az elkövetkezendő években a társaság számára.

A projekt tárgya a Csaba Metál Zrt. komplex technológiai innovációs kapacitásának kiépítése magas hozzáadott értéket nyújtó fejlesztőközpont és termelőkapacitás létrehozásával. A termelőkapacitás növelése 2 db 2200 tonna nyomóerejű, OMS 2200 típusú nyomásos öntőgép beszerzésével és beüzemelésével valósul meg. A projekt innovációs eredménye, hogy a Csaba Metál Zrt. új részlegével öntödei szaktudását és tapasztalatait felhasználva integrálni tudja fejlesztői részlegének szolgáltatásait nagy megrendelőjének tervezőtevékenységével. Az új termelőkapacitással biztonságosan és rövid rendelési idővel teljesíthető lesz a közös tervezőmunka eredményeként megszülető termékek előállítása. A projekt eredményeként így rendkívül magas szintű tudás- és technológiatranszfer valósulhat meg.


CSABA METÁL Öntödei Zártkörűen
Működő Részvénytársaság

Cím: 1025 Budapest, Felhévízi út 31.
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Honlap: www.csabametal.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu


 
 

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.